ΠΑΟ.....ΜΠΟΡΕΙΣ!!!


Ίσως για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή του ιστορία, η υπόθεση πρόκριση περνάει σε δεύτερη μοίρα. 

Σ' ένα "νεφελώδες" τοπίο, απόψε το βράδυ (20:00, ant1, pamesports.gr), ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει πρωτίστως απέναντι στην Τότεναμ να ξεκινήσει την αγωνιστική του "ανάσταση", την οποία οι φίλοι της ομάδας περιμένουν εδώ και καιρό. 

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο "πράσινο" στρατόπεδο μετά και την ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη, είναι προφανές πως θα έχουν άμεσο αντίκτυπο, θετικό ή αρνητικό, στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να νιώθει ακόμα περισσότερο τη στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του έπειτα και από την απομάκρυνση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Μετά την ήττα από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία, οι "πράσινοι" καίγονται για τους βαθμούς, αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κόντρα σε μια ομάδα για την οποία οι συστάσεις είναι περιττές.

Τα "σπιρούνια" βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ήρθαν στην Αθήνα προερχόμενοι από το μεγάλο "διπλό" στο "Όλντ Τράφορντ" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έδειξε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση, όμως σίγουροι για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται οι Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Ζέκα, Σισοκό και Κουίνσι. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης ενώ "μάχη" θα γίνει μεταξύ του Φορναρόλι και του Χριστοδουλόπουλου για την επίθεση.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa