Οι Σημερινές Προβλέψεις Για το Στοίχημα...


Άρωμα ευρώπης και σήμερα αλάνια μου....
Για να δούμε σήμερα τι θα κάνει ο Βάζελος...τι μούσκεμα τι βρεγμένος λέει μια παροιμία

Για να δούμε τι έχουμε για σήμερα:

** ΝΑΦΤΣΙ Μ - ΙΝΤΕΡ: Ασόβαρες κατά κόρον όλες οι Ιταλικές ομάδες στο Γιουροπα, οι διαθέσεις της Ιντερ θα κρίνουν εξελίξεις. Η Ναφτσι με ενθουσιασμό, αλλά όχι την απαιτούμενη εμπειρία θα πάει ανάλογα με το πως θα «δει» το ματς η Ιντερ. --  2  -- .

** ΣΠΑΡΤΑ Π - ΑΘΛ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Με κατεβασμένες στροφές στα ακόμα πιο πρόσφατα οι ομάδες. Από 4 ήττες έρχεται η Σπαρτα Π, από 3 ισοπαλίες 1 ήττα η Αθλ Μπιλμπαο. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΠΑΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Από γκέλα σε γκέλα πάει και έρχεται ο Παναθηναϊκός παραμένοντας χωρίς νίκη στα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια που έδωσε. Η Τοτεναμ με τις 3 νίκες βρίσκει ρυθμό. Δεν θα έχει εύκολο βράδυ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΡΑΠΙΝΤ: Πολύ εύκολο το βλέπουν, κρατάμε το Over με τις ομάδες ικανές να σκοράρουν. Over 2.5

** ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεν βρίσκω άκρη, μια ψιλή στο Over με τη Ροζενμποργκ να έρχεται από 4 Over και τη Λεβερκουζεν να έρχεται από 2 υψηλά σκορ. Over 2.5

** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Έχει δείξει τα δόντια της Βικτορια παραμένοντας αήττητη από Το τρίτο δεκαήμερο Αυγούστου. Η Αθλ Μαδριτης χτυπάει τελικές, κέρδισε όποια ομάδα βρήκε μπροστά στα 7 τελευταία παιχνίδια που έδωσε.

** ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΔ: Το χαμηλό σκορ έχει προβάδισμα. Under 2.5.

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΕΛ: Under 2.5

** ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΕΝΕΡ: Δεν μπορώ να το ψυχογραφήσω. Παντού μπορεί να πάει. Over 2.5

** ΜΠΡΙΖ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Οι 2 ήττες της Μαριτιμο σε συνέχεια από τις 2 ισοπαλίες αφήνουν χωρίς νίκη τη Μαριτιμο στα 4 τελευταία ματς που έδωσε. Η Μπριζ τα πάει περίφημα με 6 νίκες 3 ισοπαλίες με την επίθεση της να σκοράρει μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα. --  1  -- .

** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΟΡΝΤΟ: Ισορροπίες που δίνουν κλειστό παιχνίδι με επιλογές το Under 2.5 και το --  Χ  -- .

** ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Καλά το δίνουν με τη Γερμανική ομάδα ένα level τουλάχιστο παραπάνω. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΣΤΕΑΟΥΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Σε καλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο ψυχολογικά. Μοιρασμένο παιχνίδι, μοιρασμένες εντυπώσεις. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΑΙΤΧΟΒΕΝ - ΝΑΠΟΛΙ: Τριπλή παραλλαγή ανάμεσα σε δύο ομάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Έστρωσε η Λιβερπουλ, οι 2 νίκες μέσα σε Νοριτς και Γουεστ Μπρομ, όπως επίσης και το 3-5 μέσα στη Γιανγκ Μποις αλλαγή πλεύσης. Η Ουντινε συνεχίζει να απογοητεύει με μόνη αναλαμπή το νικηφόρο 2-1 επί της Μιλαν στα 9 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. --  1  -- .


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa