Γιος βουλευτίνας ο διεφθαρμένος εφοριακός!


​Το "φυσάει και δεν κρυώνει" η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Μανωλά, αφού ο 35άχρονος εφοριακός που συνελήφθη στην Κομοτηνή με την κατηγορία ότι ζήτησε και πήρε φακελάκι 50 ευρώ, είναι ΓΙΟΣ της!!!

Η βεβαίωση αυτή χορηγείται συνήθως σε πολίτες που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα και προσφεύγουν στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας.
Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης.
Τότε, ο 35χρονος, την πάτησε! Απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε. Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με το Fimotro.blogspot. gr, ο 35χρονος, είχε απαιτήσει και παλιότερα από άλλους τέσσερις (4) ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!!!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa