Στην Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς Με 14 εκατ. ευρώ το χρόνο

Στην Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς
Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι κάτοικος Παρισιού για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας τέλος στο πιο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού (μέχρι το επόμενο).

Η μετακόμιση του Ίμπρα πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους πρωτευουσιάνους της Γαλλίας, ωστόσο όλα είχαν "χάπι εντ". Ο Σουηδός φορ παρά τις αρχικές ενστάσεις του, πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το 2015 στο γαλλικό σύλλογο, παίρνοντας παράλληλα ένα «βασιλικό» συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται λίγο πάνω από τα 14 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Παρί την Τετάρτη, παρουσία τόσο του προέδρου, όσο και του τεχνικού διευθυντή, ανακοινώθηκε και επίσημα ο «γάμος» των δύο πλευρών. Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μετέβη στη Γαλλία, πέρασε τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στην 3ετή συνεργασία του, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η έβδομη ομάδα που θα αγωνιστεί ο διεθνής επιθετικός, μετά τις Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

Πηγή: Sport-fm.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa