Ο Παναθηναικός δεν εντυπωσίασε,αλλά επικράτησε 1-0 της ΦορτούναΝτίσελντορφ


Μια τέτοια ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να έχει άλλη αγωνιστική κατάληξη από τα χαμόγελα. Στο πρώτο φιλικό με ήλιο αλλά τελευταίο στην Αυστρία, το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 της ΦορτούναΝτίσελντορφ και έδειξε ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.
 Οι Πράσινοι δεν εντυπωσίασαν αλλά ήταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι, δέχθηκαν μόλις μία φάση στο ματς και φανέρωσαν ότι αφομοιώνουν τις εντολές τουΦερέιρα για συνεχές πρέσινγκ.
Στην πρόβα ενδεκάδας για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (εξαιρουμένου του Χουχούμη ασφαλώς, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εκτός μάχης ο Σισοκό), αυτή που παρέταξε δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο, ο Φερέιρα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος. Οι Πράσινοι πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο, στο πρώτο ημίωρο ειδικά δεν τον άφησαν να κυκλοφορήσει τη μπάλα και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις πέρα από το γκολ του ΧοσέΤοτσέ. Ο Ισπανός την κατάλληλη στιγμή ανακτά επαφή με τα δίχτυα, ενθυμούμενος τις περσινές καλές του συνήθειες.
Αμυντικά και πάλι το δίδυμο Μπουμσόνγκ - Βελάσκες τα πήγε αρκετά καλά ενώ το ζευγάρι στον άξονα των χαφ Βιτόλο - Μαρίνος κερδίζει τις εντυπώσεις.
Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε προς το χειρότερο. Ο Παναθηναϊκός έδωσε μέτρα στον αντίπαλο και έδειξε δυσκολίες στην κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι εσωτερικές αλλαγές του Φερέιρα που προκλήθηκαν από την είσοδο του Σεϊταρίδη. Τα φιλικά άλλωστε γίνονται -και- για δοκιμές. 
Ανασταλτικά, πάντως, οι Πράσινοι διατηρήθηκαν σοβαροί και δεν επέτρεψαν στη Φορτούνα να απειλήσει την εστία τους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa