Άκης: Tα φόρτωσαν σε' μένα και κάλυψαν άλλους

Συνεχίζει να αρνείται κάθε κατηγορία εναντίον του ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από την φυλακή στον Alpha, στην οποία έκανε νέα έκκληση για την γυναίκα και την κόρη του.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι ΠΑΣΟΚκαι ΝΔ τα έκαναν "πλακάκια" για να φορτώσουν σε ένα μόνο πρόσωπο, τον ίδιο, την ευθύνη για τα υποβρύχια ενώ καλύφθηκαν - όπως είπε - όλοι οι υπουργοί που τον ακολούθησαν. 

Τόνισε ότι ο ρόλος του ΚΥΣΕΑ έπρεπε να ερευνηθεί και από την Εξεταστική, πράγμα που δεν έγινε.

Ερωτηθείς αρνήθηκε ότι αν υπήρξαν μίζεςστην υπόθεση των υποβρυχίων έχουν κάποια σχέση με αυτόν και τόνισε ότι δεν υπάρχει πόρισμα σε βάρος του.

Αρνήθηκε επίσης ότι έχει κάποια σχέση με τις εξωχώριες εταιρείες που του αποδίδονται, ενώ σχετικά με όσα καταγράφονται στο αρχείο του είπε ότι "στήθηκε ολόκληρο θέατρο" και ότι το γεγονός πως κάποια πράγματα βρέθηκαν εκεί δεν σημαίνει ότι του αποδίδονται.

Σχετικά με τις εκκλήσεις του στον "Γιάννη" για το ένα εκατομμύριο ευρώ, αμφισβήτησε ότι αυτό λένε τα έγγραφά του, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι έδωσαν ερμηνείες και παρερμήνευσαν. 

Για τη γυναίκα και την κόρη του ανέφερε ότι "πρώτοι την πλήρωσαν οι αθώοι" και υποστήριξε ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση. 

Σχετικά με την κ. Σταμάτη ανέφερε ότι "ο ανακριτής κάνει ότι δεν ακούει" προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατείται και ότι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση - ψυχικά και βιολογικά - ενώ της απαγορεύτηκε να τη δει ιατροδικαστής για να πιστοποιήσει τα προβλήματα.

Για το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ανέφερε ότι "θα το σκεφτόταν πάλι" για την αγορά του, καθώς με αφορμή αυτό του επιτέθηκαν "άσπονδοι φίλοι" όπως είπε.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa