Μαζί Μπουσουλόπουλος – Πλάκα; Ένας έρωτας που γεννήθηκε στο… πλατό


Όλο και πυκνώνουν οι φήμες ότι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος δεν είναι πια single. Σύμφωνα με την Πρωινή Μελέτη η συμπρωταγωνίστριά του στο «Είναι στιγμές», Πηνελόπη Πλάκα του έχει κλέψει την καρδιά!

Όπως λένε οι πληροφορίες ο έρωτας τους φούντωσε στο πλατό του σίριαλ, αφού και οι δύο έχουν πολλά κοινά σημεία. Ο Πέτρος είναι το αγόρι της διπλανής πόρτας που κάνει τους άλλους να αισθανθούν άνετα και να τον ρωτήσουν ότι θέλουν. Έχει δουλέψει για την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου. Η Πηνελόπη πάλι μόλις τελείωσε τη σχολή υποκριτικής και ήδη πρωταγωνιστεί στην πρώτη της μεγάλη δουλειά.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν υπήρξε μια έντονη χημεία ανάμεσά τους. Αν και δεν είχαν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, ένιωθαν ότι γνωρίζονταν χρόνια. Αυτά τα πράσινα μάτια του Πέτρου, σκλάβωσαν την Πηνελόπη, ενώ κι εκείνη δεν πέρασε απαρατήρητη από το νεαρό ηθοποιό.

Στα γυρίσματα προσπαθούσαν και οι δύο να είναι διακριτικοί γιατί δεν είχαν ακόμα εξομολογηθεί ο ένας τα συναισθήματά του για τον άλλο, όμως η ερωτική σκηνή που είχαν στο πρώτο επεισόδια ήταν καθοριστική για το πού θα πάει η γνωριμία τους.

Κι αν και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος δε θέλει να κάνει σχέσεις στον ίδιο χώρο εργασίας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της Πηνελόπης.

Οι δυο τους δε θέλουν ακόμα να μιλήσουν για τη σχέση τους, γι’ αυτό και δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τα όσα ακούγονται. Οι συνεργάτες πάντως των δύο ηθοποιών μιλούν για ένα φρέσκο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa