Απίστευτο:15χρονη δουλέμπορος!


Απίστευτο κι όμως πραγματικό! Μια ανήλικη κοπέλα ηλικίας μόλις 15 ετών ήταν μέλος μιας αδίστακτης ομάδας που έκανε δουλεμπόριο.

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης όταν είδαν ένα τόσο μικρό κορίτσι από την Πολωνία να εκμεταλλεύεται συνομίληκές της.

Στην «φάκα» της αστυνομίας πιάστηκαν δύο άνδρες, μία γυναίκα ηλικίας 57 ετών κι ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών επειδή ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παράνομη είσοδο, στην διευκόλυνση μεταφοράς και στην προώθηση διάφορων λαθρομεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή της Πυλαιάς του νομού Θεσσαλονίκης την στιγμή που έναντι αντιτίμου εφοδίαζαν ισάριθμους Αφγανούς λαθρομετανάστες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και κάρτες επιβίβασης για μια αεροπορική πτήση από τον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» με προορισμό το Μιλάνο.

Η 15χρονη με τους άλλους τρεις Πολωνούς χρησιμοποίησαν τα προσωπικά τους έγγραφα και εξέδωσαν κάρτες επιβίβασης στις οποίες επικόλλησαν τις φωτογραφίες των Αφγανών, εκμεταλλευόμενοι έτσι τις ομοιότητες ως προς το φύλο και την ηλικία με τους λαθρομετανάστες τους οποίους συνόδευαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Espresso

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa