ΛΑΟΣ: Διάσταση απόψεων Καρατζαφέρη – Βορίδη!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον Real fm 97,8 επανέλαβε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα πρέπει να έχει σημαντικό χρόνο στην διάθεση της. Από την άλλη ο υπουργός Μεταφορών και βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνισε ότι για να αλλάξει ο χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης θα πρέπει να τροποποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ των κομμάτων.


«Σε 20 ημέρες έρχεται η τρόικα. Δεν φέρνει νούφαρα και γαρδένιες και δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα». Με αυτό το πολιτικό σκεπτικό ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξήγησε, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την πρότασή του προς τον κ. Παπαδήμο για ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων με επικεφαλής τους τρεις που στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή.


Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ


«Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά. Το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ούτως ή άλλως σε δυο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος»...


«Το σημαντικό για την επιμήκυνση του βίου της κυβέρνησης είναι να μπορούν να συμφωνήσουν τα κόμματα» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Μάκης Βορίδης.


Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού δήλωσε ότι νομικά ο κ. Παπαδήμος μπορεί να κάνει ανασχηματισμό, πολιτικά όμως θα πρέπει να διαβουλεύεται με τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν.


Πηγή: Real.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa