Το 2011 μέσα από 11 αξέχαστα αντικείμενα - Δείτε τα!

Καθώς ο παλιός ο χρόνος 2011, μας αφήνει σιγά - σιγά, το περιοδικό "Vanity Fair" υπολόγισε ότι του αξίζουν 18 αντικείμενα που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε 11 από αυτά, που εμείς με τη σειρά μας, ξεχωρίσαμε...
1. Μπλιαχ!




Μετά από μήνες κλεισίματος της εφημερίδας του μεγιστάνα των μίντια, "News Of The World" Rupert Murdoch, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών βρωμάει ακόμα. Η πιο σιχαμερά κουτσομπολίστικη εφημερίδα έκλεισε ύστερα από 168 χρόνια.
2. No Jobs (πράγματι)




Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την Apple χωρίς τον Steve Jobs. Το τραγικό υπέροχο για εκείνον είναι ότι παραιτήθηκε έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό του και πρόλαβε να ζήσει την απεριόριστη αγάπη και ευγνωμοσύνη των θαυμαστών του.
3. Όπως έστρωσε, κοιμήθηκε
Η χρονιά ήταν άκρως αποκαλυπτική όσον αφορά στις ερωτικές προτιμήσεις του πρώην διευθυντή του Δ.Ν.Τ., Dominique Strauss-Kahn. Παρά, πάντως, τον χείμαρρο των ειδήσεων, θα παραμείνει μυστήριο τι έγινε με την καμαριέρα στο New York Sofitel.
4. Με κοιτάς, πώς σε κοιτάω;




Μετά την εικόνα χωρίς χιόνια και ύστερα από τον κρυστάλλινο ήχο του HD, η χρονιά προσπάθησε να ήταν και 3D.
5. Ho. Ho. Ho.




Έχοντας χάσει 149 ημέρες αγωνιστικές ημέρες, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η κανονική περίοδος του NBA θα είναι αρκετά κοντή για το ύψος του αμερικανικού πρωταθλήματος. Η έναρξη του φετινού καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα.
6. Τα φώτα έκλεισαν στο φεγγάρι




Ύστερα από 42 χρόνια και μία μέρα που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο "Atlantis" προσγειώθηκε για τελευταία φορά στις 21 Ιουλίου και κατευθύνθηκε προς το Εθνικό Μουσείο. Η NASA δεν έχει στο άμεσο μέλλον προγραμματίσει κάποιο διαστημικό πρόγραμμα.
7. Οι λάτρεις των φρεσκο-τυπωμένων μυθιστορημάτων θρηνούν




Για πρώτη φορά το 2011 τα e - books ξεπέρασαν σε πωλήσεις στο Amazon τα... παλιά, μυρωδάτα, χάρτινα βιβλία.
8. Πίπα has a face




Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο της χρονιάς, της απλής Kate Middleton με τον πρίγκιπα William. Την ίδια ώρα άλλοι τόσοι άντρες γκούγκλαραν τις φωτογραφίες της αδερφής της, Pippa, και συγκεκριμένα του πίσω συστήματος της.
9. Παρέα με τα ψάρια




Σχεδόν 10 χρόνια μετά την 9η Σεπτεμβρίου ο Osama Bin Laden δολοφονήθηκε και φωτογραφήθηκε νεκρός προς ευχαρίστηση του Κογκρέσου. Με συνοπτικές διαδικασίες οι στάχτες του σκορπίστηκαν στη θάλασσα, όπως άλλωστε ορίζει το Ισλάμ.
10. Πώς το πίνετε το τσάι σας, Πρόεδρε;




Όση ζάχαρη και να βάζει στο τσάι του ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, τόσο πιο πικρή είναι η γεύση των τελευταίων ποσοστών δημοτικότητας του. Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει το TEA party που ξαναπήρε τα πάνω του.
11. For her eyes only




Αν η Elizabeth Taylor είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας στη γη, σίγουρα ο Θεός έχει κρατήσει μια λαμπερή θέση για εκείνη στον παράδεισο.




Πηγή: Cosmo.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa