Το πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου δηλώνει επιτέλους "χαρούμενο"!

Η περίπτωση της 11χρονης Σουπάτρα Σασουφάν από την Μπανγκόκ, είναι μία από τους μόλις 50 γνωστές σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από το σύνδρομο Ambras, με βασικό σύμπτωμα την υπερβολική τριχοφυΐα, κυρίως στο πρόσωπο!

Αν και εμφανίστηκε ως γενετική ανωμαλία από την εποχή του Μεσαίωνα ακόμη, παρέμεινε για πολλές δεκαετίες μία "άγνωστη" πάθηση που από πολλούς ταυτιζόταν με τον "μύθο" των λυκανθρώπων!

Η μικρή Σουπάτρα, από πολύ μικρή ηλικία είχε να αντιμετωπίσει τα κοροϊδευτικά σχόλια των ανθρώπων, ενώ η κατάσταση έγινε αφόρητη όταν έφτασε η στιγμή να πάει στο σχολείο. Οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν "μαϊμού" και "λυκάνθρωπο" κι εκείνη προσπαθούσε με καθε τρόπο να αντέξει!

Πριν από λίγο καιρό όμως, μιλώντας στην βρετανική Daily Mail, η 11χρονη σήμερα μικρούλα, δήλωσε ότι επιτέλους είναι χαρούμενη! Οχι, δεν βρέθηκε τρόπος να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της αλλά μία διάκριση ήταν εκείνη που μετέτρεψε το "ελάττωμα" σε "προτέρημα"!


Η θέση που κέρδισε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως "το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο", της χάρισε, όπως λέει η ίδια, αυτοπεποίθηση και την έκανε εξαιρετικά δημοφιλή ανάμεσα στους συμμαθητές της!

"Είμαι πολύ χαρούμενη που συμπεριλαμβάνομαι στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες! Πολλοί άνθρωποι πρέπει να κάνουν πολλά για να συμπεριληφθούν σε αυτά. Εγώ το μόνο που έκανα εγώ ήταν να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια μου το έδωσαν ", δήλωσε η Σουπάτρα στην εφημερίδα.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa