Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

** ΡΕΤΖΙΝΑ - ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ: Δίκαια το φαβορί του αγώνα η Ρετζινα που παρενθετικά αναφέρω ότι μετά την Πεσκαρα διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Serie - B. Η μόλις 1 ήττα από το Τορινο στην έδρα της το μόνο ψεγάδι στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με 4 νίκες 1 ισοπαλία στα υπόλοιπα. Από την άλλη η Νοτσερινα με 1 νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές το πάει αργά. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι δέχεται γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΡΕΣΙΑ - ΑΣΚΟΛΙ: Ότι πιο ντεφορμέ στη Serie - B Μπρεσια και Ασκολι με την Ασκολι σε πολύ χειρότερη κατάσταση όπως δηλώνουν και οι 8 βαθμοί διαφορά που έχουν οι 2 ομάδες. Η Μπρεσια οφείλει να λύση τον κόμπο απέναντι στην πλέον αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σαμπντορια το 0-0 την αδικεί, ήταν καλύτερη κι αυτή ήταν που έπρεπε να πάρει τη νίκη. --  1  -- .

** ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Δε χάνουν στα 5 τελευταία εντός εκτός παιχνίδια που έδωσαν. --  Χ  --.

** ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΒΑΡΕΖΕ: Στα 2 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Βαρεζε δέχτηκε ισάριθμες τριάρες σε Ρετζινα και Πεσκαρα, βέβαια είχε να κάνει με τις καλύτερες επιθέσει της κατηγορίας. Η Γκροσετο από άλλο έργο, δε σκόραρε σε 4 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

** ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  - ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ: Μία από τις τρεις ομάδες της Serie - B που δεν έχουν νίκη εκτός έδρας είναι η Βιτσεντσα. Χωρίς να «οργιάζει» η Σαμπντορια έχει ισορροπίες που τη φέρνουν στη πρώτη εξάδα με 2 ήττες σε 14 ματς. Η λίγη εντός έδρα εικόνα ευθύνεται για την «απουσία» της από την πρώτη τριάδα. Οφείλει να συγκεντρωθεί. --  1  -- .
** ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ: Εκπλήσσει ευχάριστα η Γιουβε Σταμπια, κέρδισε τα 6 από τα 9 τελευταία παιχνίδια παίρνοντας βαθιές ανάσες όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Αλμπινολεφε με 7 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Στα 5 τελευταία ταξίδια πήρε έναν πόντο. --  1  -- .
** ΜΟΝΤΕΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ: Ότι χειρότερο κυκλοφορεί εκτός έδρας στην πιάτσα της Serie - B η Εμπολι . Σε 6 εξόδους μετρά 5 ήττες 1 ισοπαλία με αρνητικό συντελεστή τερμάτων που ακούει στο (5-10).  Μόνο από τη Σασουολο έχασε η Μοντενα στα 6 πιο πρόσφατα και στα 6 τελευταία εντός. --  1  -- .

** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄- ΑΛΜΕΡΙΑ: Τόσο η πρόσφατη φόρμα, όσο και η εντός εκτός έδρας φόρμα ευνοούν την Αλμερια καθαρά. Πιο συγκεκριμένα από 3 νίκες έρχεται η Αλμερια με μόλις 1 ήττα σε 12 αγωνιστικές. Από 4 ήττες έρχεται η Βιγια Β΄ με 2 νίκες στα ίδια. Το παράδοξο και αυτό που μπορεί να αποβεί αποφασιστικό είναι ότι η Βιγια Β΄ παρά τα χάλια της διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της Σεκουντα κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα. Κόντρα ρόλος ότι διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα...κάτι που τα κάνει μπάχαλο. Over 2.5.

** ΟΥΕΛΒΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Η μη ήττα της Λας Παλμας παίζει με καλές πιθανότητες, άλλωστε πρόκειται για καλύτερη παρουσία από τους φιλοξενούμενους όπου έχασε μετά από 6 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Ουελβα κατάφερε νίκη μετά από 4 ήττες 3 ισοπαλίες, στα αρνητικά της ότι εντός έδρας έχει τη χειρότερη επίθεση. --  Χ2  -- .
** ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΘΕΛΤΑ: Ντέρμπι με τη ευρεία έννοια του όρου. Μόλις 3 πόντους χωρίζουν τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ακόμα καλύτερα είναι η Θελτα που έρεχται από 4 σερί νίκες με τις 3 εκτός έδρας. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Over 2.5

** ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΘΛ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Παρά την ήττα της η Κορινθιας έμεινε στην κορυφή καθώς με τη σειρά τον πίνουν κρύο οι ομάδες που είναι στο πρώτο γκρουπ.  Η Αθλ Παραναενσε μετρά ισάριθμες ήττες στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με τη επίθεση της να σκοράρει μόλις 1 γκολ. Εύκολα η δύσκολα θα πάρει το τρίποντο η Κορινθιας. --  1  -- .

** ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Πολύ δυνατή η Κοριτιμπα με 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία μέσα στο σπίτι της με τέρματα (13-2). Στα θετικά ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Φλαμενγκο έχασε μόνο από την Γκρεμιο εδώ και 10 αγωνιστικές. Μοιρασμένα αισθήματα, μοιρασμένο παιχνίδι. No Bet.

** ΣΕΑΡΑ - ΣΑΝΤΟΣ: Μόνο Over 2.5

** ΓΚΡΕΜΙΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ: Παρέδωσε η Παλμειρας εδώ και πολύ καιρό, απλά οι 4 σερί ήττες με τις 3 από αυτές εντός έδρας το σφραγίζουν. Έχει το θεό της η Γκρεμιο με 5 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές και με 4 νίκες στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της. --  1  -- .
** ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΑΡΙ: Το δύσκολο γκολ τελευταία της Τορινο και οι 3 νίκες της Μπαρι στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της βάζουν πονηρές σκέψεις.

** ΒΑΣΓΚΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Τα 2 ανεπιτυχή της Βασγκο με ήττα, ισοπαλία δεν την άφησαν μακριά από τη κορυφή. Εντός έδρας έχει την καλύτερη άμυνα, και είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του Brazileiro. Ντεφορμάρισμα βγάζει η Μποταφογκο με 3 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα και στα 4 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ - ΜΠΑΙΑ: Δεν είναι καλά οι ομάδες, θα δώσω ένα προβάδισμα στην Αθλ Γκοιανενσε η οποία υπερέχει στη εντός εκτός έδρας φόρμα καθαρά μάλιστα. --  1  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa