Σάντος: Εμείς θα πάρουμε την πρόκριση


Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα της χαρίσει και επίσημα την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αναχώρησε για την Γεωργία.Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναχώρησε στις 10 το πρωί, με πτήση τσάρτερ, με προορισμό την Τιφλίδα.

Πριν την αναχώρηση ο Φερνάντο Σάντος, δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση: «Παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, έχουμε ότι χρειάζεται και θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση. Εμπιστεύομαι τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παικτών», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε: «Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η Εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς και μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ και τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για δύο θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Ο Τζιόλης και ο Χαριστέας έχουν το προβάδισμα έναντι των Φωτάκη και Κονέ για το χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης αντίστοιχα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και ένας εκ των Φωτάκη και Τζιόλη. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης και ένας εκ των Χαριστέα ή Κονέ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa