Ο «Τόνυ» στα χέρια της αστυνομίας


Ο φόβος των ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων, μίνι και σούπερ μάρκετ αλλά και μικρών επιχειρήσεων στα δυτικά προάστια, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.Δεκάδες ληστείες μια ανθρωποκτονία με θύμα ηλικιωμένο στο Μενίδι, και μια απόπειρα, είναι το βαρύ κατηγορητήριο που βαραίνει τον διαβόητο «Τόνυ».

Πρόκειται για τον 30χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος απαθανάτιζε τον εαυτό σε πόζες, επιδεικνύοντας το βαρύ οπλισμό που είχε στην κατοχή τους και στη συνέχεια αναρτούσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Ο «Τόνυ» φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο, σε εγκληματικές ομάδες και με διαφορετική σύνθεση συνεργών κάθε φορά, διέπρατταν ένοπλες ληστείες, με την απειλή KALASHNIKOV.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνέλαβαν τον 30χρονο, το πρωί του Σαββάτου, στον Πειραιά.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου, μαζί με τους συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν διαπράξει τις εξής ληστείες:

• Επτά (7) σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
• Δύο (2) σε SUPER MARKET.
• Μία (1) σε περίπτερο.
• Μία (1) σε ταβέρνα.
• Μία (1) σε ζαχαροπλαστείο.
• Μία (1) σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου.
• Μια (1) κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 1,1 γραμμάριο, 540 ευρώ, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κυνηγητικό μαχαίρι, τρεις κάρτες SIM και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Από τις αρχές του 2011, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν επιπλέον σχηματισθεί, τρεις επιπλέον δικογραφίες σε βάρος του, από τις οποίες προκύπτει ότι μαζί με συνεργούς του, εκ των οποίων τέσσερις έχουν συλληφθεί, έχουν διαπράξει μια ανθρωποκτονία, σε βάρος ηλικιωμένου χρυσοχόου στις 15/03 μέσα στο σπίτι του στο Μενίδι.

Οι δράστες τότε, είχαν διαρρήξει το σπίτι, και είχαν χτυπήσει τον χρυσοχόο, που διατηρούσε επιχείρηση στο ισόγειο του κτιρίου. Κατά τη διαφυγή τους, είχαν αποσπάσει χρυσό και χρήματα.

Δυο μέρες έπειτα από παραμονή στο νοσοκομείο ο χρυσοχόος, εξέπνευσε, συνεπεία των τραυμάτων που του είχαν προκαλέσει οι δράστες. Στις δικογραφίες περιλαμβάνονται ακόμη μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, 44 ένοπλες ληστείες σε S/M, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα, 6 κλοπές και δύο διαρρήξεις οχημάτων, τις οποίες είχε διαπράξει με τα μέλη των ομάδων του.

Ο 30χρονος Αλβανός, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa