Με τους 11 του Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός

Ομάδα που κερδίζει, και παίζει και καλό ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει. Το ίδιο από ότι φαίνεται έχει στο μυαλό του και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει του αφώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα τη Κυριακή το βράδυ.
Για αυτό και δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα των πράσινων σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Εργοτέλη παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι κόντρα σε έναν διαφορετικό αντίπαλο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί σε σχέση με το προηγούμενο ματς να έχει στη διάθεση του και τον Βιτόλο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά και τον Τοτσέ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά αυτό δεν τον κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις. Απλά κάποιες λύσεις επιπλέον στο πάγκο.
Οπότε η ενδεκάδα των πράσινων θα αποτελείται από τους Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα και Σαριέγκι, Μπουμσόνκ στο κέντρο της άμυνας. Θέση διεκδικεί και ο Καντέ αντί του Βάσκου.
Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σιμάο και Κατσουράνης με τον Κουνσί να παίζει αριστερά και τον Ζέκα να αγωνίζεται στο δεξί άκρο.
Μπροστά τους ως ελεύθερος θα αγωνιστεί ο "δαίμωνας" και πρώτος σκόρερ των πράσινων Σεμπάστιαν Λέτο και στη κορυφή θα βρεθεί ο Σίλβα Κλέιτον.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να ξεφύγουν και δυο πόντους από τον Ολυμπιακό ο οποίος στραβωπάτησε το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ και να στείλουν ένα ιχυρό μύνημα ενόψει του φετινού πρωταθλήματος
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa