Καλούσαν σε ροζ γραμμές και χρέωσαν 4.000 ευρώ δημόσιο Ίδρυμα

Απίστευτο σκάνδαλο σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου προέκυψε όταν πριν λίγο καιρό έφτασαν φουσκωμένοι λογαριασμοί του ΟΤΕ.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος έκανε αμέσως την έρευνά του και διαπίστωσε ότι κάποια τηλέφωνα είχαν χρεωθεί με το παραπάνω, διότι κάποιοι, προφανώς υπάλληλοι του, τα χρησιμοποιούσαν για ροζ τηλεφωνικές συνδέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, ο διοικητής κάλεσε το προσωπικό του Ιδρύματος και του ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, για να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί, αφού δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε κανέναν, τη χρήση των τηλεφώνων.

Στην πρόταση όμως αυτοί του Διοικητή, αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας δικαίως, ότι στα τηλέφωνα απ' όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.
Προ του αδιεξόδου αυτού, κάποιος από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ. Δεν δεχόταν με τίποτα να χρεωθεί τα υπόλοιπα 3.200 ευρώ.Προ λοιπόν αυτού του αδιεξόδου, ο Διοικητής του Ιδρύματος έδωσε μία πίστωση χρόνου σ' αυτούς που χρέωσαν το Ίδρυμα με τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες σε ροζ τηλέφωνα, για να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς, διαφορετικά θα προβεί σε ΕΔΕ, για να βρεθούν οι ένοχοι.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa