Το “φάγωμα” Παπακωνσταντίνου… ανοίγει την όρεξη


Ο άστεγος που κοιμάται το βράδυ έξω από τη Μεγάλη Βρετανία, στους -5ο C, εκεί που προ-γευματίζει ενίοτε ο Αλέξης Τσίπρας (μέσα, στους +25ο C), με τους πρέσβεις της ΕΕ, αυτός ο «άθλιος» με μεγάλη ευχαρίστηση παρακολούθησε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην Έλλη Στάη.



Του λύθηκαν όλες οι απορίες, γιατί αυτό το αναθεματισμένο στικάκι δεν έλαχε σπουδαίας προσοχής και έτσι σήμερα βρέθηκε από μερικούς φόρους και χαράτσια παραπάνω .. άστεγος!!

Γιγαντοθόνες έχουν στηθεί σήμερα σε όλα τα συσσίτια της χώρας, για να παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ οι «άθλιοι», τις τηλε-αναλύσεις που πραγματοποιούν οι τηλε-πατέρες με αφορμή την άτακτη στάση του Γιώργου απέναντι σε μία .. λίστα.
Παρατηρήθηκε πως οι ουρές στα προ-γεύματα (like Alexis) των αστέγων, «τρέχουν» πιο γρήγορα, ακολουθώντας το ρυθμό των πολιτικών εξελίξεων.
Το φάγωμα του πρώην Τσάρου, βοηθά και στην όρεξη των άνεργων προλετάριων που σήμερα απολαμβάνουν της κοινωνικής πρόνοιας στην ύπαιθρο, χάρη στην υποδειγματική αναλγησία των εκάστοτε υπουργών οικονομικών που χαζοκοίταζαν τη … λίστα.

Αναλυτές λένε πως το ενδεχόμενο φάγωμα του Βαγγέλη, θα φέρει και όρεξη για επιδόρπιο, στους «άθλιους» και έτσι θα επιβραβευτεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων ..που αρνήθηκε να κόψει το κομμάτι της πίττας για το Χριστό… να που θα χρειαστεί!







Πηγή: ysterografa.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa