Έδιωξε τον Κατίδη ο Λίνεν


Τα προβλήματα στην ΑΕΚ δεν έχουν πάτο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, η κατάληψη στα Σπάτα καλά κρατεί και ο προπονητής διώχνει παίκτες. Ο Έβαλντ Λίνεν έδιωξε τον Γιώργο Κατίδη από την προπόνηση. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από τον καθοριστικό αγώνα της ομάδας με τη Ξάνθη.



Ενα ακόμη θέμα με τον Γιώργο Κατίδη δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Εβαλντ Λίνεν έδιωξε το νεαρό επιθετικό από την προπόνηση της ΑΕΚ γιατί θεώρησε ότι ήταν αδιάφορος στο διπλό.

Στη θέση του Κατίδη αγωνίστηκε ο Παυλής ενώ ο πρώην άσος του Αρη συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Ελληνας διεθνής φέρνει τον προπονητή στα όριά του.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε διώξει πριν από μερικές εβδομάδες πάλι τον αρχηγό της εθνικής Νέων και του είχε στείλει και τότε μήνυμα, ότι δεν δέχεται αδιαφορία στην προπόνηση. Αναμένεται η τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς το οποίο πολλοί θεωρούν κομβικό, προκειμένου η Ένωση να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Εν τω μεταξύ ο Λίνεν καλωσόρισε στην προπόνηση τον Γιάννη Καραλή ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με την ΑΕΚ.

Καταληψίες σε παίκτες: "Σας στηρίζουμε"

Πριν την προπόνηση αντιπροσωπεία των οπαδών που έχουν κατάληψη στα Σπάτα μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

"Σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας. Αυτό που έγινε με τον Φουρτάδο έγινε γιατί μας έκανε άσχημη χειρονομία" τόνισαν οι οπαδοί.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές είπαν ότι επεισόδια σαν και αυτά της Κυριακής δεν πρέπει να επαναληφθούν. Το κλίμα στα Σπάτα είναι εκρηκτικό με το ερώτημα να παραμένει: γίνεται προπόνηση μαζί με κατάληψη;


Πηγή: Contra.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa