ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ


Γυναίκα κάτοικος Λεμεσού συνελήφθη χθες γύρω στο μεσημέρι από την Αστυνομία για παράνομη κατοχή, εισαγωγή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Η γυναίκα μετέβη χθες στο ταχυδρομείο για να παραλάβει πακέτο, το οποίο είχε σταλεί από την Αμερική.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στο πακέτο διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ύποπτες ουσίες και ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ.

Παρουσία της γυναίκας, διενεργήθηκε έλεγχος στο πακέτο, στο οποίο βρέθηκαν άλλα πακέτα που περιείχαν συνθετικά ναρκωτικά, όπως πιστεύει η Αστυνομία, συνολικού βάρους 220 γραμμαρίων.

Η 36χρονη παραδέχθηκε ενοχή εμπλέκοντας τον 26χρονο Ελληνοκύπριο σύντροφο της στην υπόθεση.

Ο 26χρονος ιδιωτικός υπάλληλος αρνείται ανάμειξη στη υπόθεση, και οι οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού το οποίο διέταξε την προφυλάκιση τους.

Μιλώντας στο Newsit o Στέλιος Σεργίδης τόνισε ότι πρόκειται για συνθετικά ναρκωτικά για νέες ψυχοτρόπες ουσίες που προσομοιάζουν με την κάνναβη.

Απασχολεί συνέχισε σοβαρά τις αρχές αυτά τα νέα συνθετικά ναρκωτικά τα οποία είναι εμποτισμένα με χημικές ουσίες και πρόκειται είπε για νέα τάση στους χρήστες ναρκωτικών.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa