Αντώνης Σαμαράς: «Ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα οι μεταρρυθμίσεις»


Για «συζήτηση για την Ευρώπη της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εισερχόμενος στην εκδήλωση της εφημερίδας Die Welt, όπου και θα είναι κεντρικός ομιλιτής.



Ο κ. Σαμαράς συγκρεκριμένα τόνισε: «Θα είναι μια συζήτηση για την Ευρώπη της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης και θα είναι μια ανάλυση για την οικονομία της Ελλάδος και την εμπιστοσύνη που πλέον έχουν οι ξένοι σε αυτήν και την προοπτική της. Ευχαριστώ πολύ».

Την Τρίτη, θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Όλι Ρεν, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε καθώς επίσης και οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και Ισπανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Λουί Ντε Γκίντος αντίστοιχα.

Ο έλληνας πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση το πρωί της Τρίτης με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και αντικαγκελάριο της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Τον πρωθυπουργού συνοδεύουν στη Γερμανία ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης.

Πηγή: Newpost.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa