ΠΑΤΡΑ - Αντιεξουσιαστές πήραν στο κυνηγι...αστυνομικούς!


Και εκεί που νόμιζαν πως όλα είχαν τελειώσει και η βραδιά θα εξελισσόταν ομαλά, είδαν μία ομάδα αντιεξουσιαστών να τους... παίρνει στο κυνήγι! 


Συνέβη το βράδυ της Τετάρτης και μετά το τέλος των πορειών που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα. 
Αφού οι αντιεξουσιαστές γύρισαν στο πρώην παράρτημα και σιγά σιγά άρχισαν να αποχωρούν, οι αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν στη βάση τους και έμειναν μόνο κάποιοι άνδρες της ασφάλειας που ανέλαβαν να περάσουν από διάφορους στόχους, όπως τράπεζες κλπ, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα γινόταν κάποια μεμονωμένη επίθεση. 

Μία ομάδα τριών αστυνομιών με πολιτικά εκινείτο στην οδό Κανακάρη στο ύψος της Κολοκοτρώνη και δεν συνειδητοποίησαν ότι τους είχε αντιληφθεί μία άλλη ομάδα αποτελούμενη από είκοσι περίπου αντιεξουσιαστές. Οι οποίοι μόλις πλησίασαν τους αστυνομικούς έκαναν... κανονικό ντου! 

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τρέχουν με όλη τους τη δύναμη γνωρίζοντας ότι ήταν μόνοι και απροστάτευτοι και ότι δεν έπρεπε να πέσουν στα χέρια των νεαρών. Μάλιστα το κυνηγητό ξεκίνησε από την Κανακάρη και Κολοκοτρώνη και συνεχίστηκε κατά μήκος της Κανακάρη μέχρι και την Ερμού όπου οι αστυνομικοί έστριψαν κινούμενοι προς το αστυνομικό μέγαρο όπου πρόλαβαν να φτάσουν προτού τους φτάσουν οι νεαροί.

Πηγή: dete
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa