Θρήνος στη Σητεία ....

 Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 60χρονος αγρότης που το μεσημέρι του Σαββάτου ενεπλάκη σε τροχαίο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων.

  Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε έξω από τη Σητεία, στην Εθνική Οδό Σητείας - Αγίου Νικολάου, με κατεύθυνση προς Σκοπή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ο άτυχος οδηγός και μοναδικός επιβάτης του αγροτικού αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι ύψους 5 μέτρων.

  Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, αστυνομικές δυνάμεις καθως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


  Λίγο μετά τις 16:30 η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ολοκληρώθηκε ενώ ο τραυματίας οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 60χρονος φαίνονταν σε καλή κατάσταση.

  Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ενώ η διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής θα ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του, δηλαδή αν οφείλονται σε παθολογικά αίτια, που ενδεχομένως να οδήγησαν στο ατύχημα ή στα τραύματα από το τροχαίο.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa