Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή


Με συννεφιά και κρύο μας αφήνει η τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, αφού για αύριο Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια, ενώ θα πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά, ωστόσο από το απόγευμα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

  Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

  Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

  Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που παροδικάθα αυξηθούν, ενώ θα σημειωθεί παγετός τοπικά το πρωί στις ηπειρωτικές περιοχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

  Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθεί παγετός τοπικά το πρωί στην Ήπειρο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου

  Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου

  Στις  Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αλλά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

  Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa