ΣΠΑΡΤΗ - Δολοφονικό, ύπουλο κτύπημα Αλβανού εργάτη στο αφεντικό του!


ΣΠΑΡΤΗ. Αδίστακτος αποδείχθηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά εμπόρου στις Αμύκλες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με στοιχεία του ρεπορτάζ από το ραδιόφωνο Νότος 94,9: Στις 13 Δεκεμβρίου ώρα 7 το απόγευμα ο έμπορος ελιάς καλαμών Νικόλαος Παυλάκος του Δημητρίου,  ετών 48, κατέφθασε στην αποθήκη που διατηρεί στο 6ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Σπάρτης


 Γυθείου στις Αμύκλες ( δίπλα από το Olympia Strom). Την στιγμή που επιχειρούσε να ασφαλίσει την πόρτα της αποθήκης για να φύγει δέχθηκε ισχυρότατο κτύπημα από πίσω με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο. Από το κτύπημα έπεσε στο έδαφος.
Ο δράστης, μάλλον ένας Αλβανός που εργαζόταν δυο – τρείς ημέρες στην επιχείριση  αδιαφορώντας παντελώς για το φονικό κτύπημα που κατάφερε στο αιμόφυρτο αφεντικό του, αρπάζει ένα τσαντάκι με 3.000 ευρώ και το Τοyota ΙΧ αυτοκίνητό του κι εξαφανίζεται.
Το θύμα, βρίσκει την δύναμη και περπατά 500 περίπου μέτρα στην Ε. Ο. και φθάνει στο πρατήριο υγρών καυσίμων πριν τις Αμύκλες. Οι ιδιοκτήτες έντρομοι καλούν ασθενοφόρο το οποίο παραλαμβάνει αιμόφυρτο το θύμα και το μεταφέρει στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη. Διακομίζεται στην Αθήνα κι εγχειρίζεται στο ΙΑΣΩ.
Σήμερα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του. Ωστόσο η κατάστασή του είναι σοβαρή.
Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή κυνηγητό. Αξιοποιούν στοιχεία και φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον Αλβανό, που εν τω μεταξύ, την επομένη της επίθεσής του εγκαταλείπει το κλεμμένο όχημα στην Τρίπολη.
Πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ ο δράστης διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ληστεία και βαρύτατες σωματικές βλάβες.

Το θύμα ουδέποτε είχε απασχολήσει τις αρχές και δεν είχε εκφράσει ποτέ φόβο για την ζωή του. Ωστόσο φέρεται να έχει προλάβει να περιγράψει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε. Μέσα στην ατυχία του φαίνεται ότι είχε τύχη βουνό αφού οι αξιοθαύμαστες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις τον οδήγησαν στο Πρατήριο Καυσίμων για βοήθεια. Έτσι και σώθηκε.
Το περιστατικό έρχεται να ενισχύσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για κάθε έναν που διακινεί και συναλλάσσεται με μετρητά χρήματα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa