Έκοβε τις τσάντες με… ξυραφάκι και άρπαζε τα χρήματα


«Επαγγελματίας» με τα όλα της στις κλοπές πορτοφολιών και αντικειμένων αξίας ήταν μία 38χρονη Βουλγάρα κάτοικος Γλυφάδας που εξορμούσε σε πόλεις της περιφέρειας και, χρησιμοποιώντας… ξυραφάκι, άνοιγε τις τσάντες ανυποψίαστων γυναικών που έκαναν αναλήψεις από τράπεζες!

Η αλλοδαπή έμπαινε στις τράπεζες παριστάνοντας την πελάτισσα και, όταν έβλεπε ηλικιωμένες που έπαιρναν μεγάλα ποσά, τις ακολουθούσε στην πόρτα ασφαλείας. Ώσπου να ανοίξει η διπλή θύρα, κατάφερνε αριστοτεχνικά να σχίσει την τσάντα και να αρπάξει τα χρήματα! Την έπαθε, όμως, γιατί το τελευταίο της θύμα την πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα από το πλήρωμα περιπολικού που βρισκόταν έξω από την τράπεζα.

Και μπορεί η 38χρονη να έπεφτε στα «μαλακά» με μια απόπειρα κλοπής, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι σε αυτού του είδους τις διπλές πόρτες τραπεζών υπάρχουν κάμερες! Η εικόνα της είχε καταγραφεί στην Εθνική τράπεζα Αιγίου στις 4 Δεκεμβρίου, όταν με τον ίδιο τρόπο άρπαξε 730 ευρώ από την τσάντα μιας 75χρονης που μόλις είχε πάρει τη σύνταξή της! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες κατ' εξακολούθηση και η έρευνα για να διαπιστωθεί αν διαπράξει παρόμοιες κλοπές σε άλλες πόλεις συνεχίζεται.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa