ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...



** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Έχω καταντήσει γραφικός με τη Αρσεναλ και τους ανύπαρκτους (διοίκηση - προπονητής) που την έχουν καταντήσει «Εβερτον» με την γνωστή καραμέλα που παραμυθιάζει τον κόσμο ότι «παίζει ωραίο ποδόσφαιρο», το μόνο που παίζουν όλοι μαζί είναι το πουλί τους. Δέκατη και καταϊδρωμένη στον πίνακα βαθμολογίας της Πρεμιερ...και έχουμε ακόμα. Στο δια ταύτα, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από πλευράς Ολυμπιακού όσον αφορά την τρίτη θέση του ομίλου, σε κάθε περίπτωση δίνω πρώτη τύχη στην Ελληνική ομάδα με συνοδεία Over 2.5. --  1  --.

** ΜΑΛΑΓΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Με την είσοδο του Νοεμβρίου το «γύρισε» η Μαλαγα η οποία κέρδισε μόνο 1 από τα 8 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού διανύοντας υη χειρότερη της φετινή περίοδο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τελικές χτυπάει η Αντερλεχτ με 8 νίκες σε 9 παιχνίδια, έχει όλα τα φόντα να ψάξει τη νίκη πρόκριση στο Γιουροπα.Over 2.5 --  2  -- .

** ΜΙΛΑΝ - ΖΕΝΙΤ: Δύσκολο ματς με τη Μιλαν να έρχεται πρώτη φορά από 3 σερί νίκες στα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Δυσκολίες αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα η Ζενιτ όπως δηλώνουν οι 2 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Κρατάμε το Over με τη Μιλαν να είναι στα φρύδια της, διότι ούτε μπρος, ούτε πίσω μπορεί να πάει με το σημερινό παιχνίδι στη τελική κατάταξη του γκρουπ. Over 2.5

** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΑΛΚΕ: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σε εκτίμηση την φετινή Μονπελιε παρά την τελευταία σχετική βελτιωτική της τάση. Η Σαλκε στα δικά της σε «λακκούβα» με αρκετές γκέλες τον τελευταίο καιρό, βέβαιο ότι θέλει τη πρώτη θέση και το ότι μπορεί, δεν υπάρχει αμφιβολία. --  2  -- .

** ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τα μάτια τα μαρκαρίσματα. Over 2.5

** ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Θα γίνει ματσάρα. Η Σιτι σώνει παρτίδα μόνο με νίκη, σε συνδυασμό ισοπαλίας η ήττα του Αγιαξ μέσα στη Ρεαλ. Η Ντορντμουντ έχει τον αέρα των τριών βαθμών που τη δίνουν την πρωτιά κι έτσι θα το πάει μόνο για τη χαρά του ποδοσφαίρου. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΠΑΡΙ - ΠΟΡΤΟ: Τα κουμάντα του ομίλου με 12 και 13 βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας. Οι τιμές σε κάθε περίπτωση έπρεπε να ήταν κομμένες στη μέση. Δε μπορώ να το ψυχογραφήσω.

** ΡΕΑΛ - ΑΓΙΑΞ: Θα φάνε πολλά γκολ πάλι σήμερα αυτά τα γατιά του Αγιαξ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa