TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ


Τα Ζώδια Σήμερα 7 Νοέμβριου 2012


Κριός
21/3-20/4

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα όμως, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από την άλλη, σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και μπορείς να συζητήσεις μαζί του ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις τον έρωτα σου. Η ανταπόκριση του θα σε χαροποιήσει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις να σχεδιάζεις τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν, αρκεί να έχεις σκεφτεί από πριν τους τρόπους, που θα αντιμετωπίσεις πιθανές δυσκολίες.




Ταύρος
21/4-20/5

Σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν έδινες λύσεις, αγαπητέ Ταύρε, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα αποφασίσεις επιτέλους να κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτή η Τετάρτη προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Ταύρε, αρκεί να αφήσεις όλα σου τα προβλήματα έξω από αυτήν και να αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου, που είναι έτοιμος να σε καλοδεχτεί. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην διστάσεις να αποδεχτείς προτάσεις για βραδινές εξόδους από άτομα που ανήκουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τουλάχιστον θα έχετε πολλά θέματα προς συζήτηση και θα περάσεις όμορφα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ καλές. Σήμερα φρόντισε να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να τελειώσεις μια και καλή με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικότερα όσα σχετίζονται με γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα σου θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, φίλε Δίδυμε. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή όμως, να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν αρκετά, με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα προσωπικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να βελτιώσεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχει μεγάλο φόρτο, με κάποια απρόσμενα θέματα που θα προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις την ψυχραιμία σου και, αν δεις ότι δεν προλαβαίνεις, ζήτα από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μετά θα αγχώνεσαι.





Καρκίνος
22/6-22/7

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, αγαπητέ Καρκίνε, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου, παρ’ όλο του ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο του Τοξότη και προκαλεί καθυστερήσεις. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου δημιουργούν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και ίσως διαπιστώσεις πως μερικά πράγματα δεν σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά με όμορφο τρόπο δώσε του να καταλάβει τι ζητάς και τι έχεις ανάγκη. Κι αν ακόμη περιμένεις να κάνει την εμφάνιση του το άλλο σου μισό, κάποια φλερτ που θα προκύψουν σήμερα, ίσως να υπόσχονται πολλά παραπάνω από αυτά που μπορούν να σου δώσουν. Έχε το νου σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, καλό θα είναι να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Λέων
23/7-23/8

Από σήμερα, αγαπητέ Λέων, κοίτα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι. Η ημέρα επίσης, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε τις τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, σε περιμένουν ευχάριστα μαντάτα, μιας και σήμερα ο σύντροφός σου θα σου ανακοινώσει τις αποφάσεις του, που αφορούν σε παρελθοντικές κουβέντες που είχατε κάνει και έχουν σχέση με το σπίτι σας. Αυτό θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει τις ανασφάλειες σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά, μην το βάζεις κάτω αλλά προσπάθησε να διορθώσεις κάποια λάθη που κάνεις. Μόνο έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν, φίλε Λέων. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως και εφόσον έχεις ήδη βάλει τις βάσεις για να ‘‘ανθίσουν’’. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου και ίσως τώρα μπορέσεις να κάνεις και μία περιττή αγορά, που θα σε αναζωογονήσει.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο, αγαπητέ Παρθένε. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή όμως να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα, που σε αφορούν. Έχεις αρκετούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να την σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνος, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον θα πάρουν εύκολα το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στην βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, αγαπητέ Ζυγέ. Λόγω της έναρξης όμως της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις με σύνεση και προγραμματισμό και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι, ώστε να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτά του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε σήμερα τους ορίζοντές σου αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου, συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, φίλε Ζυγέ, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις και τη διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στη σχέση σας και την κοινή σας πορεία, φίλε Σκορπιέ. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Εσένα που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι αποδώσεις που θα έχεις, μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Οι συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τα καλύψεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά ζητήματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας, είτε σχετίζονται με ασαφή μελλοντικά σχέδια, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη σήμερα από το Ζυγό και ο Άρης από το ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, θα σε κάνουν να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα και να σου το ανταποδώσει. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στα θέματα της εργασίας τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις κι άλλα. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιάνεσαι με υποθέσεις άλλων, μερίμνησε μόνο για τα δικά σου σχέδια. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Τετάρτη. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν το σύντροφό σου στα άκρα. Σταμάτα πια να ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά σου, για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα θέματα της εργασίας θα τα καταφέρεις μια χαρά σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου δυστυχώς θα συνεχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.






Υδροχόος
20/1-19/2

Οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν, φίλε Υδροχόε. Προσπάθησε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη. Έτσι, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο σύντροφό σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις πως έτσι, όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, που θα μπλοκάρει τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει, αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και μην το βάζεις κάτω, με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί. Μην ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή, καθώς όλες αυτές οι αναβολές και τα προβληματάκια είναι αναμενόμενα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά μην κλείσεις νέες συμφωνίες.




Ιχθείς
20/2,20/3

Τη σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Ιχθύ, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες, μέσα από αυτά να βρεις και εκείνο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ιχθύ, τώρα αρχίζουν να λύνονται και θα νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.


Πηγή: myastro.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa