Σάλος με την νηπιαγωγό που ανάρτησε Αλβανική σημαία στο Νηπιαγωγείο - Ζητούν την απομάκρυνση της.


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα η μετακίνηση μιας νηπιαγωγού από το Νυδρί Λευκάδας, «κατηγορούμενη» για αντεθνική διδασκαλία.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα η μετακίνηση μιας νηπιαγωγού από το Νυδρί Λευκάδας, «κατηγορούμενη» για αντεθνική διδασκαλία.

Ο διωγμός της νηπιαγωγού έγινε μετά από καταγγελία των γονιών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η οποία διέταξε ΕΔΕ αλλά και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Όπως έγινε γνωστό, η νηπιαγωγός με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου είχε ζητήσει από τα παιδιά να ζωγραφίσου τη σημαία της χώρας τους. Τα ελληνόπουλα ζωγράφισαν την ελληνική σημαία ενώ υπήρχαν και αλβανικής καταγωγής παιδιά που ζωγράφισαν την αλβανική σημαία. Στον πίνακα ανακοινώσεων καρφιτσώθηκαν και οι δυο σημαίες γεγονός που προκάλεσε το θυμό αρκετών γονέων.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία θεωρεί απαράδεκτη τη μετακίνηση της νηπιαγωγού και σήμερα κλιμάκιό της θα μεταβεί στη Λευκάδα προκειμένου να ζητήσει να σταματήσει κάθε διαδικασία διερεύνησης του θέματος.

Η Χρυσή Αυγή έβγαλε και ανακοίνωση υπέρ της ΕΔΕ που διετάχθηκε για την νηπιαγωγό. «Είναι θλιβερό εκπαιδευτικοί να αναρτούν ιταλικές και αλβανικές σημαίες σε νηπιαγωγείο, την ημέρα που η Ελλάς εορτάζει το "ΟΧΙ" και τη νίκη ενάντια σε Ιταλούς και Αλβανούς. Τέτοιου είδους ανιστόρητη και ανθελληνική προπαγάνδα σε Ελληνόπουλα πέντε ετών είναι καταδικαστέα από όλους», αναφέρει η ανακοίνωση.




Πηγή:Voria
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa