Έχει "χάσει" την μπάλα ο... Φερέιρα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Φερέιρα
Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην ήθελε σε καμία περίπτωση να τελειώσει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα, αυτή την ώρα όμως, οι δύο άντρες είναι σε συνάντηση η οποία ενδεχομένως να φέρει σημαντικές εξελίξεις.

Οι συνεργάτες του επιχειρηματία πιέζουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να απομακρύνει τον Πορτογάλο και στο ραντεβού που διεξάγεται αυτή την ώρα, οι πληροφορίες θέλουν την κουβέντα που γίνεται να είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά, είχε προγραμματίσει να δει τον Φερέιρα την Τρίτη με το που επέστρεφε η ομάδα από την Κέρκυρα. 
Η συνάντηση αναβλήθηκε για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ούτε πάλι ο Mr ΣΚΑΪ μετέβη στην Παιανία. Κανόνισε το ραντεβού του με τον Πορτογάλο μετά την προπόνηση, ώστε να είναι και πιο επίσημη η κουβέντα τους, από την «κλασσική» που γίνεται κατά την διάρκεια που αθλούνται οι παίκτες.

Και οι πληροφορίες θέλουν ο Αλαφούζος να υποκύπτει στην πίεση των συνεργατών του και να κάνει κουβέντα με τον Φερέιρα για την λύση της συνεργασίας τους. Αργότερα, θα γίνει γνωστό τι ειπώθηκε στο ραντεβού των δύο ανδρών. Δεδομένο όμως, είναι, πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Πορτογάλο να μην λάβει την αποζημίωσή του. Και ο μοχλός πίεσης προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η στήριξη που είχε τόσο καιρό ο Φερέιρα από τον πρόεδρο της ομάδας. 


Πηγή: sport-fm.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa