Συνελήφθησαν τρεις νεαροί στο Βόλο για κατοχή μολότοφ

Τρία άτομα, ηλικίας 22, 26 και 21 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο για κατοχή βομβών μολότοφ και φυσιγγίων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν στο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο βόμβες μολότοφ.

Οπως διαπιστώθηκε ήταν τοποθετημένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, σε γυάλινα μπουκάλια που περιείχαν οινόπνευμα, πετρέλαιο και ύφασμα. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν εκατόν είκοσι δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, στο χώρο των αποσκευών.

Οι βόμβες μολότοφ θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε επίσης μία ολοπρόσωπη κουκούλα, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο με πετρέλαιο, 22 κενές γυάλινες φιάλες, τρια μαχαίρια πολεμικού τύπου και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε εκδοθεί άδεια κατοχής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa