Πανικός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την δήλωση ΣΟΚ που έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης [ΒΙΝΤΕΟ]


Αναστάτωση προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ μια δήλωση που έκανε το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντ1.  «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε πιεστικά, για να συμπληρώσει

«Έχουμε κάνει όμως ένα μεγάλο δρόμο, μια πορεία και έχουμε φτάσει σε ένα καλό σημείο. Το να βγαίνει κάθε φορά ένα κόμμα να λέει «είμαστε έτοιμοι να λύσουμε όλα τα θέματα», το έχουμε ακούσει πολλές φορές. Και μετά; Χάος.»


Η δήλωση αυτή ήρθε μερικές μόνο ώρες μετά τη δήλωση Τσίπρα σε εκδήλωση στο Ηράκλειο, όπου είπε χθες το βράδυ:

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη βαριά ιστορική ευθύνη, να σώσουμε τούτο το τόπο από τη καταστροφή, από τη παρακμή, από το βούρκο της διαφθοράς, από την εξάρτηση και τη τοκογλυφία. Και είμαστε έτοιμοι, με τη στήριξη του λαού μας, να συγκρουστούμε. Να συγκρουστούμε με μεγάλα συμφέροντα και μέσα και έξω από τη χώρα. Με την εγχώρια διαπλοκή και τη διεθνή τοκογλυφία. Να αξιοποιήσουμε τη διαπραγματευτικές δυνατότητες στο ευρωπαϊκό επίπεδο, που ποτέ δεν αξιοποίησαν οι παραδομένες μνημονιακές κυβερνήσεις. Και να προχωρήσουμε στη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».

Χαρακτηριστικό είναι δε ακόμη, ότι την ώρα που ο κ. Λαφαζάνης έκανε αυτές τις δηλώσεις στον ΑΝΤ1, στο κανάλι του Σκάι ο κ. Στρατούλης δήλωνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει και ανέλυε τα σχέδια του κόμματος.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa