ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...



** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΤΒΕΝΤΕ: Έναν αέρα στην βαθμολογία τον έχει το Αννοβερο που έχει περάσει ήδη παρακάτω. Η Τβεντε τρίτη και καταϊδρωμένη μόνο με μαγικά μπορεί περάσει. Over 2.5 και --  Χ2  --

** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ: Έμεινε πολύ πίσω η Σπορτινγκ Λ με μόλις 2 πόντους στα 4 πρώτα ματς σε μια πολύ κακή σεζόν για τα δεδομένα της,  η νίκη επί της Μπραγκα ήρθε μετά από 5 ήττες 3 ισοπαλίες. Τελικές χτυπάει από την άλλη η Βασιλεια ερχόμενη από 5 νίκες. Θα παλέψει για μία από τις δύο θέσεις. --  1  -- .

** ΛΑΤΣΙΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Και εδώ ένα Χι του πάει παρακάτω αγκαλιά. --  Χ  -- .

** ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Για τη χαρά του παιχνιδιού θα παίξουν, από 10 βαθμούς...τελείωσε το θέμα. Over 2.5

** ΠΑΟ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Πήρε τα πάνω του ο Παναθηναικός με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι Σλοβένοι θα είναι συνέχεια με συνοδεία Under 2.5. --  1  -- .

** ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ - ΛΥΩΝ : Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, πρώτη η Λυων, δεύτερη η Σπαρτα Λ. Αγωνιστικά σε υψηλά επίπεδα και οι δύο αντίπαλοι. --  Χ  -- .

** ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Μονοδιάστατο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Λεβαντε να κλειδώνει με νίκη. Δεν είναι εύκολο, με τις πιθανότητες όμως υπέρ των Ισπανών. --  2  -- .

** ΑΙΚ - ΝΑΠΟΛΙ: Έκανε ζημιές η ΑΙΚ που για «χάρη» της η Αιτχοβεν έμεινε πολύ πίσω βαθμολογικά. Η Ναπολι σε περίπτωση νίκης καθαρίζει. --  2  -- .

** ΑΙΤΧΟΒΕΝ - ΝΤΙΕΠΡ: Δύσκολη ομάδα η Ντιεπρ, αλλά και με 5 πόντους πάνω από την Αιτχοβεν...κάτι που μπορεί να τη χαλαρώσει. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Δεν συμπεριφέρεται καλά εκτός έδρας η Γιανγκ Μποις. Η Λιβερπουλ αν δε θέλει να έχει μπλεξίματα πρέπει να κερδίσει.

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΦΕΝΕΡ: Σε ντεφορμάρισμα η Ματσειγ, αλλά δεν πείθει και η Φενερ που είναι στη πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς διαφορά. Γκλαντμπαχ και Μαρσειγ ακολουθούν με 5 πόντους ψάχνοντας είσοδο στη δυάδα. --  1  -- .

** ΜΟΛΝΤΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Χαμηλά θα πάει το σκορ. Under 2.5
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa