62χρονος επιχειρηματίας κρατούσε όμηρο την Διευθύντρια του Παρακαταθηκών στη Θεσσαλονίκη


Αίσιο τέλος είχε η ομηρεία της διευθύντριας του Ταμείου Παρακαταθηκών στη Θεσσαλονίκη. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ειδικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του 62χρονου (και όχι 72χρονου, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες) άνδρα, που εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απειλώντας να βάλει φωτιά, ολοκληρώθηκαν γύρω στις 12.30 το μεσημέρι αφού πείστηκε να παραδοθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άδειασε ένα μπιτόνι βενζίνης στο γραφείο της διευθύντριας του Ταμείου και απειλούσε να βάλει φωτιά, ενώ φέρεται να κρατούσε και κάποιου τύπου όπλο.

Ο 62χρονος βρισκόταν στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στην οδό Ερμού με Καρόλου Ντηλ, ενώ φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο. Ο ηλικιωμένος ζήτησε από τη διευθύντρια χρήματα που έχουν παρακρατηθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, λόγω οφειλών στην Εφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος είναι επιχειρηματίας από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια». 

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa