Την Τσάκισε με 4 γκολ....

Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με τον Σιδηρόπουλο να μην αφήνει το ματς να γίνει ντέρμπι λόγω των αποφάσεών του. Αμπντούν, Μήτρογλου και Φουστέρ, οι σκόρερ.

 Φωνές της Ένωσης για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν...


“Ερυθρόλευκο” βάφτηκε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Οι “νταμπλούχοι” Ελλάδας επικράτησαν 3-0 της Ένωσης σε ένα ματς με πολλές εντάσεις λόγω των αποφάσεων του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

 Ο ρέφερι ναι μεν είδε το πέναλτι του Γιάγκο στον Μήτρογλου στο 23', δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν και να παίξουν με αριθμητικό πλεονέκτημα για όλη τη διάρκεια του ματα (λόγω της αποβολής του Πορτογάλου), αλλά έκλεισε τα μάτια στα μάτια σε χέρι-πέναλτι του Χολέμπας (38'). Οι "κιτρινόμαυροι" πάντως διαμαρτύρονται και δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου...

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμπντούν στο 23', ο Μήτρογλου στο 57' σημείωσε το 0-2 με γκολ απίστευτης ομορφιάς, ο Φουστέρ στο 85' έγραψε το 0-3 και το τελικό 0-4 έκανε ξανά ο Μήτρογλου τρία λεπτά αργότερα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa