Απόψε στις 21.45 η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε



Έφτασε η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος διεκδικεί απόψε στις 21.45 στη Γερμανία, την νίκη επί της Σάλκε και κατ'επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
 
Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά θα γίνουν πιο  ξεκάθαρα με τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και την ισοπαλία στον άλλο αγώνα του ομίλου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μονπελιέ στο Λονδίνο.
 
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καθορίσει τη στρατηγική του αγώνα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο ξεκίνημα, πολλή πίεση στο κέντρο αλλά και την εκμετάλλευση κάθε ευκαιρίας.
 
Για την ενδεκάδα, το προβάδισμα έχουν οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοδέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο, Αμπντούν, Μήτρογλου. Οι Σιόβα, Φουστέρ, Τζεμπούρ δεν αποκλείεται να είναι έκπληξη αν επιλεγούν στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Μέγιερι, Φέισα, Ιμπαγάσα, Ντιακιτέ, Πάντελιτς να συμπληρώνουν την αποστολή.
 
Η Σάλκε σκοπεύει να παίξει εξαρχής επιθετικά, ξεκινώντας με Ούνερσταλ, Χέβεντες, Φουκς, Ματίπ, Παπαδόπουλο, Νοιστέντερ, Τζόουνς, Χόλτμπι, Ντράξλερ, Φαρφάν, Χούντελαρ.
 
Διαιτητής στην αναμέτρηση θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάϊπερς.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa