Τα Ζώδια του Σαββάτου....



 
ΚΡΙΟΣ: Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε.

ΤΑΥΡΟ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία, ότι έχετε είναι ότι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μόνο αν εξηγήσετε στο σύντροφό σας σε ποια σημεία είναι συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.  Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δε σας χωρίζει τίποτα, απλά έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους.

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα, το μεταδίδετε στη σχέση σας. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες. Θα μπορέσετε να πείτε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Ξαναβρείτε το χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα. Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί α υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δε δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούριες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να το στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία. Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, όμως, δε θα πρέπει να καταναλώνεστε σε όσες διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο και για να βρεθείτε με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν, είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa