Ένας "Σπαρτιάτης" στον Αστέρα Τρίπολης...

Με λευκή ισοπαλία έφυγε η ομάδα της Τρίπολης μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον "προβληματικό" Παναθηναικό.

Με αφορμή το χτεσινό παιχνίδι βλέπουμε στον πάγκο του Αστέρα "νέο αίμα" και πολύ "ταλέντο"
Το όνομα του....Νίκος Αναστασόπουλος και "ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ".
Πολλά υποσχόμενος και με πολύ μέλλον στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δείτε τι δήλωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο novasports για το χτεσινό παιχνίδι :


Την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Νίκος Αναστασόπουλος μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Γιώργο Βασιλείου πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Νίκο ένα παιχνίδι δύσκολο για την ομάδα σου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πως περιμένεις αυτό το ματς;
«Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως όλη την εβδομάδα. Θα μπούμε δυνατά. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει το υλικό που είχε κάποτε. Θα μπούμε δυνατά και πιστεύω ότι αν το παλέψουμε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Παναθηναϊκός όπως είπες δεν έχει το υλικό που είχε κάποτε αλλά είναι μία υπολογίσιμη ομάδα. 
«Πρέπει να παίξεις δυνατά και με πάθος για να την κερδίσεις. Δεν είναι εύκολη ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Μπαίνουμε από νωρίς δυνατά και όπως είπα και πριν πιστεύω στις δυνατότητες μας και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».



Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Διακρίνεις κάτι επικίνδυνο που έχει ο Παναθηναϊκός και πρέπει να προσέξετε; 
«Έχει καλά άκρα και γενικά πολύ καλό σύνολο. Πρέπει να προσέξουμε τον Σισοκό γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και τον Κουίνσι. Έχει όπως είπα δυνατό σύνολο και θα πρέπει να προσέξουμε».



Πως ένιωσες που είσαι στην πρώτη αποστολή του Αστέρα και δεν θα βρίσκεσαι στον πάγκο;
«Δεν με πειράζει αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος καθώς βλέπω ότι οι κόποι μου πιάνουν τόπο. Ο προπονητής υπολογίζει όλους τους παίκτες και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα φανούν όλοι και πιστεύω να δικαιώσουμε τον προπονητή».




novasports.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa