Με 1100 οπαδούς στο Μονπελιέ ο...ΘΡΥΛΟΣ!


Ο Ολυμπιακός θα έχει τελικά 1100 οπαδούς στο Μονπελιέ για την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα. 
 
Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν δυναμική εξέδρα σε ένα ακόμη εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τους, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας διέθεσαν περίπου 1100 εισιτήρια σε Έλληνες οπαδούς. 
 
Ο κύριος όγκος φτάνει στο Μονπελιέ την Τετάρτη, από την Ελλάδα με αεροπορική πτήση αλλά και οδικώς με το ταξίδι να έχει ξεκινήσει από την Κυριακή. Θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Γαλλία, αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης. 
 
Κάποιοι φίλοι της ομάδας θα έρθουν από την... Βαρκελώνη, καθώς επειδή η απόσταση είναι πολύ κοντινή (περίπου τρεις ώρες) επέλεξαν να δουν απόψε το ματς της Μπαρτσελόνα με την Σέλτικ και να έρθουν αύριο στο Μονπελιέ για το ματς του Ολυμπιακού.
 
Αρκετά εισιτήρια (όπως είχε κάνει και πέρσι στη Μασσαλία) πήρε για το παιχνίδι ο Ράφικ Τζεμπούρ για να τα διαθέσει σε γνωστούς του. Εδώ υπάρχουν, όπως είναι λογικό, πάρα πολλοί κάτοικοι με καταγωγή από την Αλγερία και άλλες χώρες της Β. Αφρικής.
 
Σαν στο σπίτι του είναι και ο Μοδέστο που μας έλεγε από την Αθήνα ότι το Μονπελιέ είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ όταν το αεροπλάνο περνούσε πάνω από την Κορσική ο πιλότος το ανακοίνωσε διά μικροφώνου στον Φρανσουά για να δει από ψηλά την πατρίδα του.
                 

pamesports
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa