Καφέ - Μπαρ στην Άρτα αντί καφε και ποτό "σέρβιρε"...SEX!

Κάμερα κατέγραφε τις κινήσεις των θαμώνων...

Ένα πατάρι πάνω από το καφέ μπαρ που διατηρεί στους Άνω Άγιους Ανάργυρους της Άρτας είχε διαμορφώσει σε… οίκο ανοχής η 38χρονη Μολδαβή ιδιοκτήτρια και «σέρβιρε» στους θαμώνες μια 28χρονη Ουκρανή με «ταρίφα» 100 ευρώ!
Εκείνο  που δεν γνώριζαν οι «ενδιαφερόμενοι», ήταν ότι στην είσοδο του  καταστήματος υπήρχε μια κάμερα που κατέγραφε ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε καταστρατηγώντας κάθε έννοια προσωπικών δεδομένων!
Ωστόσο, η κάμερα δεν φάνηκε χρήσιμη στον 52χρονο Έλληνα προσωρινά υπεύθυνο του καφέ μπαρ, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας.
Η 38χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια απουσίαζε και αναζητείται, αλλά ο 52χρονος συνελήφθη για μαστροπεία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα καθώς στο μαγαζί κατασχέθηκαν 3.075 ευρώ, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και υγειονομικές  παραβάσεις. 
Μαζί του συνελήφθησαν η 28χρονη Ουκρανή για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, αλλά και μία 25χρονη Ρουμάνα που εργαζόταν ως σερβιτόρα χωρίς βιβλιάριο υγείας και άδεια. Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa