Με "άρωμα" Μουντιάλ απόψε η ....Εθνική μας!!!

Το ταξίδι αρχίζει απόψε στη Ρήγα της λετονίας και είναι μακρύ. Τελικός προορισμός η Βραζιλία με... προγραμματισμένη άφιξη τον Ιούνιο του 2014. Το πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά του Παγκοσμίου είναι η Λετονία, την οποία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα στις 21.30 (ΜEGA, OTE TV, Pamesports.gr).

Ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς θέλουν φυσικά να μπουν με το... δεξί στη «μάχη» των προκριματικών. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε με ανακούφιση τους Γιώργο Σαμαρά και Χοσέ Χολέμπας να προπονούνται κανονικά χθες, στην τελευταία προπόνηση των διεθνών μας στο «Skonto», εκεί όπου θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση.

Σε αυτή, ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με όσα έδειξε όμως στις τελευταίες προπονήσεις θα παρατάξει την Εθνική μα με σύστημα 4-4-2.

Ο Καρνέζης θα αναλάβει την υπεράσπιση της εστίας, με τους Κ. Παπαδόπουλο – Παπασταθόπουλο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τον Σπυρόπουλο. Στα χαφ προβάδισμα έχουν οι Τζιόλης και Κατσουράνης και ενώ ο Μανιάτης θα βρίσκεται δεξιά τους και ο Φορτούνηςαριστερά. Γκέκας και Μήτρογλου θα συνθέσουν το επιθετικό «δίδυμο».

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε το γεγονός πως η Εθνική μας ομάδας είναι το φαβορί του ομίλου, τόνισε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως «θα προκριθούμε» και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτή του 2010, όταν είχε «διαλύσει» με 5-2 τους αποψινούς μας αντίπαλους στο τελευταίο ματς των προκριματικών ενόψει Μουντιάλ της Αφρικής, που μας έστειλε στα μπαράζ με την Ουκρανία.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa