Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα...


~ Οι τιμές στο σημερινό πρόγραμμα του Τσαμπιονς Λιγκ ιδανικές για ξενέρωμα, σαν τα ανέκδοτα από τον «ξάδερφο Λέων» στο ΟΛΑ.



~ Τα Μαντσεστερ Γιουν - Γαλατα, Σαχταρ - Νορτσελαντ, Μπαγιερν - Βαλενθια και Μπαρτσα - Σπαρτακ Μ θα φορτώσουν σε Over 2.5 και Over 3.5.

** ΤΣΕΛΣΙ - ΓΙΟΥΒΕ: Το ματς που ξεχωρίζει, σχεδόν κανένα αποτέλεσμα δε θα με εξέπληττε, το έχουν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Προσωπικά θα το έκοβα ακριβώς στη μέση. --  Χ --.

** ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έχει μια κλίση δεξιά, όχι όμως τόσο μεγάλη όσο περιγράφουν οι τιμές. Από εκεί και πέρα πολύ ανοιχτά τα τελευταία ματς της Μπενφικα με εύκολο γκολ στο επιθετικό κομμάτι. Αν λάβει μέρος και η Σελτικ αόμα πιο εύκολα τα πράματα. Over 2.5

** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΛΒΣ: Δεν κέρδισε στα 2 εντός έδρας παιχνίδια με ισάριθμες ισοπαλίες η Ιπσουιτς, έχασε σε 2 εξόδους η Γουλβς μέσα σε Καρντιφ και Λιντς.

** ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Εδώ η εντός εκτός παρουσία μέχρι στιγμής ορίζει εξελίξεις. Η Λεστερ κέρδισε και τα 2 εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε Μπλακπουλ και Πιτερμπορο χωρίς να δεχτεί  γκολ. Η Μπερνλι υπέστη ήττες εκτός έδρας από Χαντερσφιλντ (2-0) και Μποερο (3-2). --  1  -- .

** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Φουλ του Over η Σεφιλντ Γουεν με 5 στα 5. Η Χαντερσφιλντ υπέστη ήττα μόνο στην πρεμιέρα, στο αήττητο των υπολοίπων 4 αγωνιστικών σκόραρε σε όλα. Over 2.5

** ΜΠΕΡΤΟΝ - ΓΙΟΡΚ: Εδώ κρατάμε στο Over με την Μπερτον να μετρά 4 Over στις 6 πρώτες στροφές απέναντι στη Γιορκ που κατάφερε να βγάλει και τα 6 ματς του πρωταθλήματος G/G με 5 Over σε αυτά. Από εκεί και πέρα τριπλή παραλλαγή. Over 2.5
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa