ΣΟΚ - Βίασε τη γειτόνισσά του δύο φορές και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα ο Darren Jackson για τη δολοφονία της Irene Lawless. 

Ο 26χρονος Darren Jackson που, όπως διαπιστώθηκε, έβλεπε ανελλιπώς «ροζ» βίντεο με «ώριμες» γυναίκες και «μάθαινε» πώς να κάνει σεξ με γυναίκες που κοιμούνται, στις 22 Ιανουαρίου εισέβαλλε στο σπίτι της 67χρονης γειτόνισσάς του, Irene Lawless, στο χωριό Llanllwni στο Carmarthenshire, την βίασε δύο φορές και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα Elwen Evans «ο Jackson είχε πάει σε μια παμπ το προηγούμενο βράδυ. Στις 4:30 τα ξημερώματα τον “μάζεψε” ο πατριός του. Λίγη ώρα μετά εκείνος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας από ένα ανοιχτό παράθυρο.

 Η Irene κοιμόταν, καθώς η τεχνητή της οδοντοστοιχία βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι της. Την χτύπησε άγρια και την κακοποίησε σεξουαλικά. Της προκάλεσε 20 κατάγματα στα πλευρά και τη βίασε δύο φορές. 
Φρίκη: Βίασε τη γειτόνισσά του δύο φορές και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου

Στη συνέχεια παράτησε το γυμνό, άψυχο σώμα της στο πάτωμα. Της έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγε με το αυτοκίνητό της. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, ενώ κάτω από το δεξί του μάτι είχε ένα σημάδι… Η άτυχη Irene είχε παλέψει μαζί του, προσπαθώντας να του ξεφύγει». Τραγικό! 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa