Τσάκισε την Άρσεναλ ο Θρύλος!


Οι Νέοι του Ολυμπιακού θριάμβευσαν 2-0 της Άρσεναλ και ξαναμπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Next Gen Series!
Οι μικροί ερυθρόλευκοι άσοι πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση απέναντι στα νέα αστέρια της αγγλικής ομάδας, την οποία περιόρισαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και την χτύπησαν στο τέλος με τα γκολ του Σούκια στο 82' και του Λεάντρο με φάουλ στις καθυστερήσεις.
Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ είχαν μεγάλη ψυχή, έπαιξαν με σωστή τακτική και στο τέλος δικαιώθηκαν με το αποτέλεσμα και αποθεώθηκαν από 3.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης.
Με αυτή τη μεγάλη νίκη (πρωταγωνίστησαν εκτός από τους σκόρερ οι Ιωαννίδης, καραγκούνης, Χουτετσιώτης), ο Ολυμπιακός έφτασε την Άρσεναλ στους 3 βαθμούς και ξαναμπήκε στη μάχη της πρόκρισης. 
Επόμενος αντίπαλος η Μαρσέιγ στη Γαλλία. Στο άλλο σημερινό ματς του ομίλου Μαρσέιγ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1, συνεπώς όλες οι ομάδες έχουν από τρεις πόντους σε έναν όμιλο με τεράστιο πλέον ενδιαφέρον. 
Με την εμφάνιση και τη νίκη της η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε ότι γίνεται σπουδαία δουλειά και ότι υπάρχει πολύ μέλλον και βάθος στο σύλλογο. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa