Τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές της Κυριακή...


«Χαμηλές πτήσεις» για τους Έλληνες αθλητές μας είχαμε την 9η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή. Εξαίρεση αποτελεί η πρόκριση του Βύρωνα Κοκκαλάνη στον γύρο μεταλλίων της κατηγορίας RS-X στην ιστιοπλοϊα. Ο Έλληνας ιστιοπλόος τερμάτισε 4ος στην 9η ιστιοδρομία, 9ος στη 10η κι έτσι πήρε την 5η θέση της γενικής με 65 βαθμούς ποινής.
Στη συγχρονισμένη κολύμβηση, οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό του ντουέτου, καθώς στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικου πήραν την 8η θέση με 89.200 βαθμούς και τη Δευτέρα θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο πρόγραμμα.
Στον στίβο, ο Κώστας Μπανιώτης αποκλείστηκε από τον τελικό του ύψους, καθώς στον προκριματικό έμεινε στο 2.21 και πήρε την 25η θέση στην κατάταξη.
Στον μαραθώνιο γυναικών, η Κωνσταντίνα Κεφάλα τρέχοντας με ενοχλήσεις στο ισχίο στα τελευταία χιλιόμετρα, δεν εγκατέλειψε και μετά από υπερπροσπάθεια τερμάτισε 104η σε 3:01.18, αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχή είναι σπουδαιότερη της διάκρισης.
Στην ιστιοπλοΐα, εκτός του Βύρωνα Κοκκαλάνη, μετείχε στα RS-X γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου που ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της. Σήμερα ήταν 15η στην 9η ιστιοδρομία, 7η στην 10η κι έτσι στη τελική κατάταξη πήρε την 16η θέση με 134 βαθμούς ποινής. Στα 49er, οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης τερμάτισαν 16οι στην 12η ιστιοδρομία, 16οι στη 13η κι έτσι βρίσκονται στην 20η θέση της γενικής με 217 βαθμούς ποινής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa