ΔΕΙΤΕ τι πατέντα σκαρφίστηκε άντρας από το Οχάιο για να βοηθήσει τη γυναίκα του να βρει δουλειά [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Αμερικανός Brandon Stuard από το Οχάιο, απελπίστηκε σε τέτοιο βαθμό από το γεγονός ότι η σύζυγος του δεν μπορούσε να βρει εργασία, που αποφάσισε να δημιουργήσει δύο γιγαντοαφίσες για να προωθήσει την πρόσληψη της.
Για την ακρίβεια, τα δύο τεράστια πόστερ που ανάρτησε στην πόλη Toledo, αναγράφουν, "Σας παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου" (Please Hire My Wife).
Όπως ανέφερε ο Stuard στην nydailynews, η γυναίκα του προσπαθεί εδώ και έξι μήνες να βρει εργασία. Η ανεργία που πλήττει και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον έκανε να δημιουργήσει τις "διαφημιστικές" αφίσες που προωθούν τα προσόντα και τις ικανότητες της Holly Stuard. Η ίδια έχασε τη θέση εργασίας της ως ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο του Toledo, λόγω περικοπών.
WBTV 3 News, Weather, Sports, and Traffic for Charlotte, NC
Όταν είδα τις αφίσες σοκαρίστηκα καθώς δεν ήξερα πως ο Brandon σχεδίαζε να κάνει κάτι τέτοιο. Έμεινα άφωνη. Πιστεύω πως ο άντρας μου απελπίστηκε και ήθελε να ταρακουνήσει την κοινή γνώμη, να κάνει τη διαφορά. Νοιώθω περήφανη. 
Η κίνηση του ήταν ευφάνταστη και γενναιόδωρη εκ μέρους του", είπε χαρακτηριστικά η άνεργη Stuard. 

Η κίνηση του Brandon μπορεί να μην είναι συνηθισμένη, αλλά δεν είναι η μόνη προσπάθεια που επιστρατεύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στη μάχη κατά της ανεργίας που καλπάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2009, η Jamie Varon δημιούργησε τη σελίδα "TwitterShouldHireMe" για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινωνικού δικτύου. Τελικά οι υπεύθυνοι του Twitter συναντήθηκαν μαζί της. 

Η πρόσληψη μπορεί να μην έγινε, αλλά η νεαρή απέκτησε 4.500 followers για το προφίλ της. Και αναγνωρισιμότητα που την εξαργυρώνει μέσα από τις διαδικτυακές της δραστηριότητες που της εξασφαλίζουν τα προς το ζην. 

Αυξήθηκε στο 8,3% η ανεργία στην Αμερική Εν τω μεταξύ, το ποσοστό της ανεργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε ελαφρά τον Ιούλιο, στο 8,3%, παρά την άνοδο του ρυθμού της δημιουργίας θέσεων εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα στην Ουάσινγκτον το υπουργείο Εργασίας.

 Στην αμερικανική οικονομία δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο 163.000 θέσεις εργασίας περισσότερες από όσες καταργήθηκαν, αύξηση η οποία είναι η μεγαλύτερη από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση του υπουργείου για την αγορά της εργασίας. Οι οικονομολόγοι περίμεναν πάντως η ανεργία να διατηρηθεί στο 8,2%.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa