Ανατριχιαστικό: 10χρονη σκότωσε βρέφος τριών μηνών!


Σοκάρει η είδηση της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ενός βρέφους από ένα 10χρονο κορίτσι στο Maine των ΗΠΑ.
Το κορίτσι, είναι το νεαρότερο άτομο που έχει κατηγορηθεί  για ανθρωποκτονία τα τελευταία 25 χρόνια στην περιοχή.
Το άτυχο τριών μηνών κοριτσάκι, που ονομαζόταν Brooklyn Foss-Greenaway,  το πρόσεχε όλο το βράδυ μια baby sitter η οποία ξαφνικά το βράδυ της 8ης Ιούλιου διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με την μικρή. Τότε κάλεσε την αστυνομία σύμφωνα με την οποία το βρέφος  δεν ανέπνεε ενώ όταν κατέφθασαν και οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν ανταποκρινόταν.
Μετά από έρευνες τελικά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Η μητέρα της μικρής Brooklyn, η Nicole ή αλλιώς "Nicki" Greenaway, είπε πως η 10χρονη που σκότωσε την κόρη της, ήταν παιδί της baby sitter που πρόσεχε το τριών μηνών βρέφος!!!
Όπως είπε η μητέρα του βρέφους Nicole Greenaway, η τοξικολογική εξέταση έδειξε στο αίμα της μικρής το ίδιο φάρμακο που λάμβανε και η 10χρονη. Το κορίτσι είχε επίσης πνίξει το βρέφος πιέζοντας με τα χέρια του το πρόσωπό του. «Είχε μελανιές σε όλο της το πρόσωπο»,είπε η Greenaway.
Ανατριχιαστικό: 10χρονη σκότωσε βρέφος τριών μηνών!
«Νιώθω μια μικρή ανακούφιση που η 10χρονη θα τιμωρηθεί όμως και η μητέρα της είναι εξίσου υπεύθυνη που την άφησε μόνη της με το παιδί μου!» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η "Nicki" Greenaway.
Η 10χρονη είναι υπό την επιτήρηση του Department of Health and Human Services  στο Maine ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου τον Οκτώβριο.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa