TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Δημιουργικό και θετικό πνεύμα, τόσο στη σκέψη, όσο και στην πάσης φύσεως συνδιαλλαγή είναι το μότο της Δευτέρας. Γόνιμα αποδεικνύονται τ’ αποτελέσματα, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, κυρίως για εσάς της 2-3/4.
ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Ζητάτε περισσότερη και σταθερότερη ικανοποίηση, με προεκτάσεις στο πορτοφόλι, αλλά και στην καρδιά. Μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλύτερο, αν γεννηθήκατε στις 15/5. Δουλειά, συνέπεια και προσπάθεια αποδίδουν για τους Ταύρους αυτήν την εποχή.
ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Με δραστήριο πνεύμα, αποφασιστικότητα και δημιουργικό ταμπεραμέντο συνεχίζετε το κυνήγι για μια νέα σελίδα ζωής. Εύνοια σήμερα σε πάσης φύσεως συζήτηση και διαπραγμάτευση για τους γεννημένους στις 2-4/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και μην πτοείστε μπροστά σε συνθήκες / συμπτώσεις που ενδεχομένως μπλοκάρουν τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να καταφέρετε κάτι που σας ηρεμεί σε οικονομικό ή ψυχολογικό επίπεδο.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Ευχάριστη και κοινωνική η Δευτέρα, ανοίγει δρόμους επιτυχίας στους στόχους υμών της 4-5/8. Αυτό που οφείλετε να αποφύγετε ή να υπομείνετε, είναι μια τάση παρεξήγησης / παρανόησης / σύγχυσης που ενδεχομένως θα σας καθυστερούσε στην πορεία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η προσοχή σας είναι πιθανώς στραμμένη στις κοινωνικές, οικογενειακές είτε επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ κάποιοι προσπαθείτε να φέρετε μια καινούργια ισορροπία στο δρόμο των φιλοδοξιών σας με πλάγιες / παρασκηνιακές κινήσεις. Μια ευχάριστη σύμπτωση / εξέλιξη ικανοποιεί ορισμένους της 17/9.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η διέλευση της σελήνης σας επιτρέπει να ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο, να ταξιδέψετε, αλλά και να διαμορφώσετε εκ νέου το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επίτευξη υγιών στόχων ζωής. Επί της ουσίας, μερίδα του λέοντος στην εύνοια έχετε σήμερα οι Ζυγοί της 5-6/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Τίποτε δεν είναι αρκετό, αν εσείς οι ίδιοι δεν συμφιλιωθείτε με τις δικές σας ανάγκες, τα θαμμένα απωθημένα, αλλά και τις συνθήκες που σας περιβάλλουν. Ένας «εμπνευσμένος συνδυασμός» θα βοηθούσε, για να δημιουργήσετε χρυσές ισορροπίες και να προχωρήσετε. Βεβαίως, πιο άνετοι στον τρόπο αντιμετώπισης της πραγματικότητας είστε σήμερα οι Σκορπιοί της 16/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή είναι αρκετά παραγωγική και ενδιαφέρουσα για τους Τοξότες, τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, όσο και σε επίπεδο διεκδίκησης ποιοτικότερων συνεργασιών. Η Δευτέρα υποστηρίζει κυρίως το βηματισμό υμών της 4-5/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πήγαιν’ έλα με το βλέμμα στραμμένο σε καθημερινές υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να μπουν σε σειρά και να διεκπεραιωθούν. Θετικά τα αποτελέσματα, βεβαίως, αν βαδίσετε συνειδητά και υπεύθυνα στο μοτίβο που «επιβάλλει» η εποχή. Κάντε το καλύτερο και για τη φυσική σας κατάσταση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Αισιόδοξη, ελπιδοφόρα, ερωτική και πολλά υποσχόμενη χαρακτηρίζεται η Δευτέρα για εσάς. Χαρές από τους ανθρώπους που αγαπάτε, διασκέδαση και ανανέωση είναι στο πλάνο. Κυρίως ευεργετημένοι για σήμερα είστε οι γεννημένοι στις πρώτες 2 μέρες του Φεβρουαρίου.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η Δευτέρα πιθανώς επιφυλάσσει μια στιγμή χαράς κι ελπίδας για τους γεννημένους στις 14-15/3. Σε γενικότερο πλαίσιο συζητούμε για μια περίοδο που ενδεχομένως «προετοιμάζει» καλύτερες εξελίξεις για τους Ιχθύς. Επέρχεται μια καινούργια «εξισορρόπηση εντός», με άμεσο αντίκτυπο τη βελτίωση στην ποιότητα των οικογενειακών / διαπροσωπικών σας σχέσεων.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa