Φουλ και για χαφ ο Παναθηναϊκός

Φουλ και για χαφ ο Παναθηναϊκός
Για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός


Οι πιθανότητες παραμονής του Κουίνσι είναι λιγοστές και ειδικά στην περίπτωση που ο Γκανέζος άσος δεν συνεχίσει στο «τριφύλλι», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στα χαφ με έναν παίκτη που θα διαθέτει καλή τελική πάσα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.


 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει το θέμα μετά τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ενδεχόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League θα εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ από την UEFA (τόσα θα πάρει αν αποκλειστεί και μετακινηθεί στους ομίλους του Europa League) και μέρος των χρημάτων πιθανώς να δοθεί και για αυτή τη μεταγραφή.

Κρίσιμη μέρα για Φορναρόλι

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι από τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και η Δευτέρα θεωρείται κρίσιμη μέρα για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση, ο Ουρουγουανός φορ δεν θα προλάβει να μεταβεί στην Αυστρία και να αγωνιστεί στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Οι εκκρεμότητες

Με την επιστροφή της αποστολής από την προετοιμασία στην Αυστρία, ο Αντώνης Πετρόπουλος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, χωρίς κανένας να μπορεί να εκτιμήσει ποια θα είναι αυτή. Στο μεταξύ, συζητήσεις θα γίνουν με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για τη λύση του συμβολαίου του, όπως και με τον Γιώργο Ιωαννίδη για να δοθεί δανεικός.

Νέο τεστ με Αλ Γιαΐς

Με την Αλ Γιαΐς, τη δευτεραθλήτρια του Κατάρ, θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκός απόψε (19:00, ΟΤΕ Sport 1) σε φιλικό παιχνίδι. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει να καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Οκτώ παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το ματς των προκριματικών και πρόκειται για τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο και Σισόκο. Βελάσκες και Πίντο διεκδικούν τη δεύτερη θέση του στόπερ με φαβορί τον πρώτο, Λαγός και Μαρίνος ερίζουν για το δεύτερο κεντρικό χαφ με τον πρώτο να έχει προβάδισμα (ο Σο λόγω του τραυματισμού του δεν θα είναι έτοιμος), ενώ ο Πετρόπουλος για την ώρα κερδίζει πόντους έναντι του Τοτσέ για τη θέση του σέντερ φορ.

Μεταβίβαση και με τη βούλα


Πιθανότατα εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Απομένουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα κι εν συνεχεία θα επικυρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Πηγή: sport-fm.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa