Άσχημα τα νέα για το Facebook...


Δυσάρεστα τα νέα για το Facebook καθώς οι χρήστες δηλώνουν πιο ευχαριστημένοι από το Google+ ενώ παρουσιάστηκε και πτώση στον αριθμό χρηστών


Σύμφωνα με έκθεση του ACSI (Αμερικανικού Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών), το Google+ είναι το κοινωνικό δίκτυο που ικανοποιεί περισσότερο τους χρήστες, παρά το γεγονός ότι το Facebook διαθέτει περισσότερα μέλη.
Για την ακρίβεια, το σκορ που πέτυχε το κοινωνικό δίκτυο της Google, όσον αφορά το δείκτη ικανοποίησής του στο κοινό, ήταν 78 στα 100, έναντι 61 στα 100 του Facebook.
Παράλληλα πτώση 1% κατέγραψε η μετοχή του Facebook την Τρίτη, σημειώνοντας νέες απώλειες, μετά από ανακοίνωση στοιχείων έρευνας, σύμφωνα με τα οποία το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε μείωση του αριθμού των χρηστών του κατά 1% στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.
Ο αναλυτής της Capstone, Rory Maher ανέφερε ότι, αφού παρακολούθησε μέσω ειδικού λογισμικού την εξέλιξη του αριθμού των χρηστών ανά χώρα τους τελευταίους έξι μήνες σε πάνω από 200 χώρες, κατέληξε ότι το Facebook έχασε χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη σε ποσοστό 1,1%.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa