Άνοιξε η Χαλυβουργία...


Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα έξω από το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ έχουν από το πρωί αποκλείσει τον δρόμο και δεν αφήνουν τους εργαζόμενους να μπουν στο κτίριο, ενώ κατά διαστήματα πέφτει ξύλο ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να μπουν να δουλέψουν και στο ΠΑΜΕ…
Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε επτά προσαγωγές, ενώ νωρίτερα το πρωί προχώρησε σε χρήση χημικών. Αυτή την ώρα ο δρόμος μπροστά από τη Χαλυβουργία είναι κλειστός, το μποτιλιάρισμα τεράστιο, κάτι που έχει προκαλέσει την οργή των οδηγών και η κατάσταση παραμένει έκρυθμή.
Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αθηνών, στην Ιερά Οδό και στη λεωφόρο Σχιστού προς τον Ασπρόπυργο.
Το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο άνοιξε στις 05.30 το  ξημέρωμα ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση και με την παρουσία της αστυνομίας, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στο ΠΑΜ, τα μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν αμέσως έξω από το εργοστάσιο.
Να θυμίσουμε ότι χθες η διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδας έδωσε πίστωση λίγων ημερών στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να υποβάλει τις προτάσεις της κυβέρνησης και να μην μπει λουκέτο στη μονάδα του Ασπροπύργου  με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην ανεργία 240 εργαζόμενοι.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa